Силиконски калапи за сапун

Силиконски калапи за сапун

Силиконски калапи за сапун
Силиконски материјали за миленичиња

Силиконски материјали за миленичиња

Силиконски материјали за миленичиња
Црево со силиконски плетенки

Црево со силиконски плетенки

Црево со силиконски плетенки
Силиконски сад за бебиња

Силиконски сад за бебиња

Силиконски сад за бебиња

ТОПЛ ПРОИЗВОД

Водечки светски снабдувач на силиконски производи
Изработка на 2-калапи

Профил на компанијата

Водечки светски снабдувач на силиконски производи

Dongguan Invotive Plastic Product Co., Ltd. е водечки светски снабдувач на силиконски производи кој дизајнира и произведува висококвалитетни силиконски производи кои се применуваат во широк опсег од секојдневниот живот.

Основана во 2005 година, нашата фабрика се наоѓа во градот Хенгли, градот Донггуан во Кина.Зафаќа површина од 8.000 квадратни метри.Ние професионално ги приспособуваме сите видови силикон.

Прочитај повеќеcompany_btn
 • -
  Искуство во индустријата
 • -
  Покриена површина
 • -
  Работник
 • -
  Партнери

Нашите партнери

Ние обезбедуваме силиконски производи од светска класа за клиентите ширум светот.
партнери_1
партнери_2
партнери_3
партнери_4
партнери_5
партнери_6