Hva er forskjellen for FDA og LFGB silikonprodukt?

Silikonprodukter som oppfyller FDA- og LFGB-standarder har begge utmerkede egenskaper som ikke påvirker matsmaken, er giftfrie og varmebestandige.Det er imidlertid noen forskjeller mellom de to standardene:

1. FDA er matvarestandarden for USA, mens LFGB er standarden for Tyskland.

2. FDA har strenge regler for myknere, tungmetaller og andre skadelige stoffer som kan være tilstede i silikonproduktene.LFGB har også strenge regler, men har strengere krav når det gjelder stoffer som bly, kadmium og kvikksølv.

3. FDA krever at silikoner av matvarekvalitet skal være ovnssikre opp til 450 °F (232 °C), mens LFGB krever høyere varmebestandighet, opptil 450 °F (232 °C)

Derfor, mens både FDA- og LFGB-standarder sikrer sikkerheten til silikonprodukter for håndtering av mat, kan LFGB ha litt strengere forskrifter og krav sammenlignet med FDA.Så du kan velge standarden du trenger for å matche markedet ditt, og vi vil gi de beste prisene og kvaliteten.

Dongguan Invotive Plastic Product Co., Ltd brukte 100% matkvalitets silikonråmateriale, som kan bestå alle testkravene dine, vi vil være ditt beste valg for å lage alle slags OEM silikonprodukter, og ser frem til å bygge langsiktige forretningsforbindelser med deg .

FDA-sertifisering i USA

FDA er forkortelsen for Food and Drug Administration.FDA representerer noen ganger også US Food and Drug Administration.

FDA er autorisert av den amerikanske kongressen, den føderale regjeringen, og er et rettshåndhevelsesbyrå som spesialiserer seg på mat- og narkotikahåndtering.Det er også et statlig overvåkingsbyrå for helsekontroll sammensatt av fagpersoner som leger, advokater, mikrobiologer, kjemikere og statistikere dedikert til å beskytte, fremme og forbedre nasjonal helse.Mange andre land søker og mottar hjelp fra FDA for å fremme og overvåke sikkerheten til sine innenlandske produkter

Tysk LFGB-sertifisering

LFGB-sertifisering, også kjent som "Food, Tobacco Products, Cosmetics, and Other Daily Necessities Management Law", er det viktigste grunnleggende juridiske dokumentet innen mathygienestyring i Tyskland, og er retningslinjen og kjernen for utformingen av andre spesialiserte lover og forskrifter for mathygiene.Men de siste årene har det også vært modifikasjoner, hovedsakelig for å matche europeiske standarder.

LFGB "New Food and Dietary Products Law" er veldig streng for tyskere.LFGB er det viktigste juridiske dokumentet innen mathygiene i Tyskland, og er normen og kjernen i andre spesialiserte lover og regler for mathygiene.


Innleggstid: 10-apr-2023